Med riktig dekorering skapes en unik stemning for akkurat ditt arrangement. Hvilken opplevelse ønsker dere å gi gjestene?  Klassisk og tradisjonelt, moderne og kult, overdådig og prangende, sofistikert og avdempet.  Vi skaper akkurat den stemning dere ønsker med blomster og dekor.

Vi hjelper deg med alt du trenger til å dekorere et flott og personlig bord til konfirmanten. Blomstene plukker vi ut i samråd med deg og de ønsker dere har med tanke på farger og stil. Kanskje har dere noen gjenstander fra konfirmantene var liten som dere ønsker at vi dekorerer. Noen ønsker å ta inn konfirmantens personlighet og interesse i selve dekoren- Da hender det at vi dekorerer alt fra små søte babysko, fotballsko, fotballer og håndballer, (delt i to) kosebamser, favorittleker osv.

Bordoppsett er også viktige hensyn å ta når en skal tenke blomsterdekor til bordet. Skal dere ha avlange bord, runde bord, hestesko, E-bord, mange småbord osv. Antall og størrelse på blomsteroppsater,  bordekorasjoner og vaser med blomster hjelper vi dere med.

Vi leier også ut vaser og skåler til blomstene du kjøper hos oss. Ta kontakt med din nærmeste Finn Schjøll blomsterbutikk

 Adresse og kart til butikkene våreKlikk her