Åpne meny Lukk meny

Bryllup i hvit

Bryllup med blomster og dekor i hvite tema er det som blir mest brukt til bryllup i dag. Du kan velge å ha alle blomstene i brudebuketten hvite, og velge innslag av blomster i lyse pasteller i dekoren til festlokalet og blomsterpynt i kirken.

Drømmen om det perfekte bryllup.
En stilig dekorert bil stopper ved vielsesstedet. En vakker brud møter sin brudgom iført sin drøm av en brudekjole. Med en brudebukett i hånden som er akkurat slik hun har drømt om blir «bilde»perfekt. Brudgommen ser på henne med kjærlighet i blikket iført sitt flotteste antrekk, elegant pyntet med en stilig Corsage på jakkeslaget som mathcer brudebuketten. En av de lykkeligste dager i livet har startet. Og våre dyktige dekoratører vil gjøre deres bryllup til et vakkert minne.

brudebukett-117

På bilde til venstre, en elegant og lekker brudebukett med hvite liljer. Enkelt og delikat for en klassisk, elegant brud.  Ring og avtal brudemøte med en av våre dyktige blomsterdekoratører i god tid før bryllupet.

På bilde til høyre, en klassisk og lekker brudebukett med hvite roser og grønt. En enkel og lekker brudebukett som passer en romantisk og klassisk brud. Dere kan også fylle ut forespørselsskjemaet på siden her, så tar vi kontakt med dere for avtale av møte.

Vi veileder dere fram til en helhetlig stil og utrykk for ditt bryllup. Se våre blomsterbutikker her

img_1885

Dråpeformet brudebukett med hvite blomster

SEND OSS EN FORESPØRSEL

Vi har god erfaring med å skreddersy blomster og dekor til bryllup. Fortell oss hvor du skal gifte deg, litt
tanker og behov så tar vi kontakt for å avtale en skreddersydd pakke til deres bryllup.

Fant du det du lette etter?