Åpne meny Lukk meny

Kristiansand – Finn Schjøll Kaktus

Åpningstider blomsterbutikk

  • Mandag - Fredag08:00 - 17:00
  • Lørdag 09:00 - 16:00
Dronningensgt. 27, 4600 Kristiansand
Telefon: 38 02 24 43
E-post: kaktus@finnschjoll.no

Vi leverer og sender blomster på døren i hele Kristiansand og sørger også for levering av blomster på døren i hele Norge og verden for øvrig.

ENDRET ÅPNINGSTIDER I SOMMER!
Fra 2 juli til 10 august
Man-fre
kl.  09:00 til 16:00
Lør kl. 10:00 til 15:00
BESTILL BLOMSTER HER

din Blomsterbutikk i Kristiansand

I vår blomsterforretning i Kristiansand, får du alltid friske blomster til enhver tid. Vi leverer utsøkte blomster til enhver anledninger.  Vårt sorg og kransebinderi er vår stolthet!  Vi setter vår ære i å gjøre livets slutt til et vakkert minne for de pårørende. Det har blitt mer og mer vanlig at blomstene som danner rammen rundt begravelsen, avspeiler den avdødes historie og liv. Ta kontakt med oss dersom du har spesielle ønsker med valg av blomster til begravelsen. Vi lager og sender din personlige blomsterhilsen til begravelser og kondolanse.

Dersom du ønsker noe helt spesielt innen blomsterbuketter eller blomsterdekorasjoner, er du i trygge hender hos våre dyktige blomsterdekoratører. I vår nettbutikk kan du også bestille blomster til bursdag, begravelse, konfirmasjoner og alle typer feiringer, eller en helt vanlig og flott blomsterhilsen til deg selv eller noen du setter pris på.  Vi leverer blomster på døren der du ønsker det. Som medlem av Interflora sørger vi for at din bestilling av blomster  kan leveres i hele Norge og verden.

Fant du det du lette etter?