Åpne meny Lukk meny
førsjulstid med  forventning og glede

finn schjøll - inspirasjon til advent og jul

For de fleste begynner julehøytiden med advent. Advenstaker og lysfat med lys  kommer frem. Det blir julestemning når vi tenner adventslysene og leser » Så tenner vi det første lys». Det pyntes med lysende julelenker, adventsstake og julestjerner. Inngangsdører dekoreres med granbar eller julekranser og huset blir sakte men sikkert julepyntet i ukene fram mot jul. Dette er en deilig tid. Den mørkeste tiden på året, men allikevel så «lys og fin»

La førjulstiden gjøre noe med oss, hente frem det gode i oss. La førjulstiden og julen bli den tiden på året da det viktiste er å ha tid til hverandre, da vi alle kan føle tilhørighet til det livet vi har.

Hilsen Finn Schjøll 🙂

adventstaker og  Adventfat

Dette vakre fatet er laget i naturfarger med mose, kongler, nøtter og små grener. Lekkert og stilrent.

adventsfat ihvit - finn schjøll blomster

I  adventskranser kan det brukes levende Orchideklokker. Disse har lang holdbarhet og må kun skiftes ut 1 gang før jul. Legg gjerne kransen på et flott fat, så er den lettere å flytte på og den drysser ikke på duken. Fatet fanger også opp stearin dersom du er uheldig og lysene renner.

adventsfat i lilla - finn schjøll blomster

kranser for vegg og dør

Her ser du store kranser i tre som er fylt med julekuler og kongler. En litt annen og stilig versjon som blir knalltøff på vegg eller dør.  Du kan lage din egen krans på samme måte med alle typer kranser i denne typen materiale. Kransene på bilde under er fra Finn Schjøll Storgaten i Oslo.

trekranser store finn schjøll blomster

Julemeny 2017

Fant du det du lette etter?