Åpne meny Lukk meny
Blomster og dekor til konfirmasjonsbordet
  • blomster til bord konfirmasjon
  • blomster til bord konfirmasjon
  • blomster konfirmasjon -gutt
  • blomster til bord konfirmasjon

Med riktig dekorering skapes en unik stemning for akkurat ditt arrangement. Hvilken opplevelse ønsker dere å gi gjestene?  Klassisk og tradisjonelt, moderne og kult, overdådig og prangende, sofistikert og avdempet.  Vi skaper akkurat den stemning dere ønsker med blomster og dekor.

Vi hjelper deg med alt du trenger til å dekorere et flott og personlig bord til konfirmanten. Blomstene plukker vi ut i samråd med deg og de ønsker dere har med tanke på farger og stil. Kanskje har dere noen gjenstander fra konfirmantene var liten som dere ønsker at vi dekorerer. Noen ønsker å ta inn konfirmantens personlighet og interesse i selve dekoren- Da hender det at vi dekorerer alt fra små søte babysko, fotballsko, fotballer og håndballer, (delt i to) kosebamser, favorittleker osv.

Bordoppsett er også viktige hensyn å ta når en skal tenke blomsterdekor til bordet. Skal dere ha avlange bord, runde bord, hestesko, E-bord, mange småbord osv. Antall og størrelse på blomsteroppsater,  bordekorasjoner og vaser med blomster hjelper vi dere med.

Vi leier også ut vaser og skåler til blomstene du kjøper hos oss. Ta kontakt med din nærmeste Finn Schjøll blomsterbutikk

 Adresse og kart til butikkene våreKlikk her

blomster og dekor  til bordet

bordkort og blomster til konfirmasjons bordet

blomster og dekor til bordet

Kontakt oss for bestilling av blomster til din konfirmasjon

Skriv til oss hvor dere bor og hvor dere skal feire konfirmasjonen. Privat, hjemme eller selskapslokaler. Vi leverer blomstene.
Fant du det du lette etter?