Åpne meny Lukk meny

Blomster til ditt bryllup

Brudebuketten er brudens «smykke» og skal på den måten framheve brudekjolen og deg som brud. Farger på blomster, typen blomster, samt brudebukettens fasong, velges med utgangspunkt i typen brudekjole, det bruden liker, personlighet og stil. Er hun romantisk, blir buketten romantisk. Er hun klassisk, blir buketten det samme.

Hos oss designer vi din unike brudebukett laget av en faglig dyktig blomsterdekoratør. I tillegg til brudebuketten lager vi blomstersmykke til forlover, brudens far og matchende buketter til brudepiker. Vi lager også hårpynt, dekor til brudebil, kirke, selskapslokale og bordpynt. Vi tar på oss hele oppdrag hvor vi skreddersyr løsninger med pynt og dekor til bryllup og fest. Vi leier også ut flotte vaser til dekor av lokalet, kirken osv. Book dato for bryllupet hos oss, så tar vi en prat om alt dere trenger til bryllupet.

På landsbasis har Finn Schjøll Blomster totalt 11 blomsterbutikker fordelt i Oslo, Bergen, Askøy, Sandnes, Bryne, Kristiansand og Trondheim. Vi er stolt av å ha noen av landets mest premierte blomsterdekoratører.

Snakk med oss om blomster til ditt bryllup – Vi ordner det meste

brudebukett-104

brudebukett finn schjøll blomster

img_2798

brudebukett i blåtoner

brudebukett med heng

brudebukett i oransjetoner

brudebukett ferskenfarget finn schjøll blomster

brudebukett sommmerlig

brudebukett med peoner

Send oss en forespørsel

Vi har god erfaring med å skreddersy blomster og dekor til bryllup. Fortell oss hvor du skal gifte deg, samt noen
tanker og behov for ditt bryllup og vi tar kontakt for å avtale en skreddersydd pakke til deres bryllup.
Fant du det du lette etter?