HVILKET BEHOV HAR DERE?

Trenger du en enkel scenedekor for å gi liv i møterommet, eller trenger du en «full pakke» løsning med scenedekor, buketter, middagsblomster etc? Vi fikser blomstene til dere uansett arrangementets størrelse. Velg oss som leverandør når helheten teller.

MEDIABILDER

Gjennom mange år har vi samarbeidet med ulike medieselskap for levering av blomster til kurs, møter og konferanse. For mange av disse er behovet for bra TV - og mediebilder, vel så viktige som det visuelle uttrykket i salen.  Vi er vant til å tenke på kameravinkler og mediebilder helt fra starten, da vi tegner og designer dekoren. Proporsjoner, kontraster, fargevalg og blomstersorter – alle detaljer er med prosessen.

Vel så viktig er dette også i dag, i en ny verden der de digitale møtene, raskere enn ønsket, ble en del av manges hverdag.

SCENEDEKOR

Det er vanlig å bruke 1 eller 2 dekorasjoner som dekor på scenen. Dette beroende på hvordan scenen skal brukes og hvilke andre ting som skal stå på scenen. Ofte brukes en dekor i forbindelse med talerposisjonen.

Det kan være fint å tenke på at ved bruk av en stor scene eller i et stort rom, trenger man større dekor for at blomstene skal stå i proporsjon med resten. Noen ganger kan det være bedre å lage en stor dekorasjon istedenfor to små. Dekorasjonene lager vi i en høyde som er godt synlige fra salen, men ikke skjuler de aktiviteter som foregår på scenen. Ønsker dere høyere dekor, tar vi med søyler å sette dekorasjonene på. Vi leier ut både potter og søyler som en del av vårt konsept.

REGISTRERING

Møt konferansegjestene med en hyggelig blomst på registreringsbordet eller konferansedisken.

Vi lager denne så den står i stil med øvrig dekor.

OVERREKELSESBUKETTER

Å takke for vel gjennomført foredrag med en blomsterbukett, eller gi en oppmerksomhet til møtedeltaker som har bursdag, er alltid populært. Vi leverer bukettene pen innpakket og klare slik at de enkelt kan overrekkes.

BORDDEKOR

En enkel blomst, en dekorasjon eller en vase med blomster? Blomster til middagsbordene er med på å skape god atmosfære. Dette uansett om det er en enkel forretningsmiddag eller et stort jubileum.

DETTE ER BRA Å TENKE PÅ FØR BESTILLING

Vi hjelper dere å skape en visuell helhet til konferansen. For best mulig resultat trenger vi innspill fra dere, gjerne tidlig i prosessen.

  • I hvilke områder ønsker dere dekor?
  • Hva skal foregå på scenen og hvor stor er den?
  • Har dere noen logo, farger eller andre elementer vi må ta hensyn til?
  • Har dere en grafisk profil for programmet som skal følges?
  • Trenger dere blomster til overrekkelse?
  • Skal det arrangeres noen middag i forbindelse med arrangementet?