TRIVSEL OG OMTANKE PÅ ARBEIDSPLASSEN SKAPER GLEDE, OG GLADE MENNESKER JOBBER MER PRODUKTIVT

Da sier det seg selv at det er lurt å skape god stemning på jobb! En blomsterhilsen på plassen til en nyansatt, eller en hilsen på døren til en som har vært syk viser at du ser og verdsetter de. Blomster og grønt i fellesområder senker pulsen i en stressende hverdag, og gir nytt liv til møterom og kantine. Vakre blomster i resepsjonen ønsker besøkende velkommen in til ett sted som bryr seg om det lille ekstra. Altså mange gode grunner til å investere i blomster til din bedrift.

cafe1.JPG cafe2.JPG cafe3.JPG

UKEBLOMSTER

Hver uke pryder våre vakre arrangementer mange resepsjoner, kontorer og restauranter i Oslo. Inngår du en avtale med oss vil du på avtalt ukedag motta en blomst som passer til interiøret i din bedrift. Vi leverer våre ukeblomster med vaser, slik at vase og blomster til enhver tid harmonerer med hverandre. La dine kunder og ansatte møtes av en vakker blomst som smiler til dem.

disk1.jpg disk2.JPG disk3.jpg

 

JUBILEUMSBUKETTER

Slipp stress med å huske på når alle ansatte har bursdag, eller andre merkedager. Send oss en liste over de ansatte med datoene de skal ha blomstene på, så ordner vi resten. Vakre blomster blir levert på døren. Enkelt og greit for dere!

Ønsker du personlig kort, leverer du det til oss, og vi sørger for at det følger med blomstene.