Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

MILJØ

Kjære besøkende,

Vi er stolte av å kunne informere deg om at begge våre avdelinger,
Finn Schjøll Rosenkrantz & Finn Schjøll Event er MILJØFYRTÅRN sertifisert. 

wp-wp-content_uploads_2017_06_Miljfyrtarn-norsk-farger.png

Vi er medlem av Grønt Punkt Norge AS.

 

I en tid der miljø er viktigere enn noen gang, må vi alle ta vårt ansvar for at fremtidens generasjoner skal få oppleve det vi opplever av natur og velstand. Vi klarer ikke dette alene, men sammen skal vi få det til. FSR&E har igjennom mange år jobbet for dette, og de siste årene har vi sett gode resultater. Både lokalt og sentralt hos våre leverandører i Norge/Europa. Vi er i tett samarbeid og dialoger med leverandører både i Norge og Holland. Vi har fått til flere forbedring på mange områder, men det er vår plikt at vi skal fortsatt bry oss om og sammen tar vi samfunnsansvar! 

I tillegg til arbeidet med Miljøfyrtårn sertifiseringen, holder vi også på med å utarbeide en intern miljøplan & policy. Denne ønsker vi å implantere slik at alle ansatte er daglig bevisst på hvordan vår bedrift skal ha miljø fokusering fremover. Dette gjelder blant annet avfall, innpakking, bruk av vann, vaskemiddel etc. Gjennom det siste året har vi internt gjennomgått vårt forbruk av plast og andre miljøskadelige produkter og minket dette vesentlig.
Vi har fjernet mange produkter i sortimentet som inneholder plast. 
I bedriften snakker vi stadig om hvordan vi kan minke, og sortere restavfall enda bedre. Vi ser hver måned at det blir mindre og mindre som går i miks avfallet. Dette gleder oss stort!

Målet er ennå ikke nådd, - så vi jobber videre med å finne nye kreative miljøvennlige løsninger!

Med vennlig hilsen
alle oss i Finn Schjøll Rosenkrantz & Event AS 
Oslo juni 2024