BORDDEKOR

Et dekket bord består av mange ulike elementer. Alt fra en rå treplate i bunn, duker, servise, bestikk, servietter, lys og til slutt blomster. Det er her vi kommer inn. Hva er det vi kan hjelpe dere med for å dekke det lekreste festbordet?

Finn Schjøll Event, har i tillegg til blomster mange av de ulike delene som trenges for å dekke et bord. Hos oss kan du for eksempel leie dekkebrikker, lys, lykt og vaser i tillegg til blomstene. Vi setter sammen ulike konsept og pakkeløsninger, slik at dere får det perfekte bordet dere ønsker.

Bordoppsett er også viktig å ta hensyn til, når en skal tenke blomster på bordet. Skal dere ha rektangulære bord, runde bord, hestesko, E-bord, mange småbord etc. Vet vi dette, kan vi veilede dere videre i prosessen.

For å skape en intim atmosfære bruker vi gjerne høye og lave elementer i kombinasjon på bordene. Dette gir alltid et imponerende resultat! Vi samkjører ofte romdekor og borddekor slik at borddekoren også blir en del av atmosfæren og helheten i rommet. Ikke bare noe man ser på når man sitter ned.

Vi tar også hensyn til og planlegger ut ifra hva som ellers skal skje i rommet, slik at det er fri sikt til for eksempel en scene eller et talepunkt i lokalet. For at dere skal kunne holde den gode samtalen under middagen, anbefaler vi at høyde på blomster og dekor, holdes under 30 cm eller over 70 cm.

28.JPG 29.jpg 30.JPG

UTLEIE

Vi i Finn Schjøll Event, har et bredt utvalg av blant annet vaser, skåler, lykter og lysestaker, fra stort til smått.

Hos oss finner du alt, fra de store urnene til scenen, og den lille vasen til kuvertblomsten.

Når vi lager våre innkjøp til nye kolleksjoner, planlegger vi slik at det vi har skal kunne mikses og matches og til slutt skape deres personlige touch. Vi har et bredt utvalg, slik at det ene selskapet ikke trenger å være det andre likt.

16_1.png 17.JPG 18.JPG

19.JPG 20.JPG 21.JPG

OPPRIGGING OG DEKORERING

Som en del av vårt konsept, kan dere velge om dere ønsker å hente alt hos oss, og selv dekke på og plassere ut dekoren. Dere leverer da også alt tilbake til oss. Alternativ er at vi pakker bilene våre og våre flinke dekoratører kjører ut til dere. Vi kan da rigge opp blomster og dekor og komme tilbake for nedrigg og opprydding etter selskapet. Enklere kan det ikke bli!

Vi fakturerer timespris for jobben + bilkost.